Качване на материали за следващата лекция
Възможно ли е да се качват материалите за следващата лекция по-рано? Така ще имаме повече време да ги свалим и да се подготвим за лекцията, а не да ги дърпаме като дойдем на място.
Възможно ли е да се качват материалите за следващата лекция по-рано? Така ще имаме повече време да ги свалим и да се подготвим за лекцията, а не да ги дърпаме като дойдем на място.
Здравей колега, провери дали има вече приключил курс по това, което учиш в момента. - Избираш името на курса от Обучения и отдолу под описанието трябва да има линк Архив/ Към предишни издания на курса.
В тях ще намериш качени всички прецентации, упражнения и видеа от лекциите.
Аз по този начин доста изпреварих групата ми, но разлагам с доста свободно време, ако и ти имаш - давай :)
Успех!
Лекцията е приключила преди няколко дни, но за новата няма материали, трябваше да уточня за кой курс става дума, мой пропуск. Курса е "Етично хакерство и киберсигурност за начинаещи".
Аз имах предвид да провериш направо в предишно издание на курса понеже ресурсите обикновено са еднакви, след като в твоя още не са качени, но се оказва, че за Етично хакерство няма достъпен такъв архив. Ей тука ако дадеш най-отдолу на страницата ще видиш архива, за който принципно говоря.
В крайна сметка ще се наложи да изчакаш лектора да ги качи, за да ги разгледаш.
П.П може на лекцията да повдигнеш въпроса си и да помолите за по-ранно качване на ресурсите, за да се подготвите.