Срокове Tech Modul
Добър ден.
днес заплатих за Tech modul-а с дебитна карта , получих емайл че плащането е успешно обаче нямам промяна в акаунта ?
не ми изкарва нищо във МОИТЕ КУРСОВЕ ? Някакви идеи защо така ? Не искам да изпусна сроковете
Добър ден.
днес заплатих за Tech modul-а с дебитна карта , получих емайл че плащането е успешно обаче нямам промяна в акаунта ?
не ми изкарва нищо във МОИТЕ КУРСОВЕ ? Някакви идеи защо така ? Не искам да изпусна сроковете
Трябва да се обработи плащането. Щом си го извършил няма проблеми, няма да изпуснеш срока. Скоро ще се появи курса в секцията "Моите курсове"
Поздрави,
Кристиян
А кога/как се избира Intensive или Extended обучение?
Ами предполагам, след като заплатите Tech модула, ще ви бъде пратена една анкета, която трябва да попълните. Проверявайте, редовно имейлите си, там ще ви информират :)
Аз платих миналия месец няма имейл нито ми излиза в активни курсове
За кой tech модул си заплатил? (кой месец)
В близките няколко дни (със сигурност до 22 май, когато започва обучението си интензивната група), би трябвало да ни попитат в коя група искаме да се обучаваме - интензивна или разширена. Чак след това ще ти се появи в "Моите курсове", в зависимост от групата, която си избрал.