Проблем с visual studio community
Н е мога да инсталирам програмата под windows 7
Н е мога да инсталирам програмата под windows 7
Виждам, че има много отговори
Не се правете, че не разбирате. Получавам съобщение, че ми е стар windowsa иначе знам че можете да се заяждате
Потърси версия за Windows 7 тогава (VS 2013 работи на 7ца - гарантирано) или си сложи Windows 10.
P.S.: Пишеш така все едно хората са длъжни да ти отговорят и да разберат какъв точно ти е проблема. Аз лично те моля да си преосмислиш отношението, защото по-скоро твоят тон изглежда като заяждане, а не на хората, които ти отговарят.
Дай още малко информация :) Коя версия се опитваш да инсталираш, какво точно се обърква ?
Аз подкарах и 2015, и 2017 Community на Windows 7 64-bit без проблеми.
Очаквал си отговори ли? Може би хората са си помислили, че просто си решил да споделиш.
Ако имаш нужда от помощ не е ли добре да споменеш и какъв точно проблем си срещнал? Трудно ще е на когото и да е да разгадае какво може да се е объркало при теб.
P.S.: Първата стъпка към научаването на създаването на програми е това да се научиш да ги ползваш. Ще е доста добра школовка, ако сам успеш да разрешиш проблема си с инсталацията на програма върху компютъра си. Все пак сме насреща, ако не успееш, за да помогнем, но както казах - трябват конкретни проблеми, които са излезли.