Loading...
Lockwar avatar Lockwar 1 Точки

3 годишна безплатна maya

Когато се регистрирам в autodesk не мога да завърша последната стъпка , понеже не може да разпознае софтуни като 'Name of educational institution' . Прикачвам снимка ,пробвах със SoftUni и Software University . -> https://www.dropbox.com/s/ji8fnljd8lhni61/softu.png?dl=0

Тагове:
1
3D Animation
Lockwar:
Получи се като добавих университета . Благодаря на всички за помощта !
dobromiratodorova avatar dobromiratodorova 2 Точки

И аз имам такъв проблем. Не разпознава SoftUni, Softuni, Software University.

1
svetlanatodorova avatar svetlanatodorova 1 Точки

Аз също не успях да премина през тази част с името на учебното заведение.

Имената, които бяха посочени на лекцията, не бяха приети.

Моля за съдействие!

0
g_m_r avatar g_m_r 1 Точки

И аз имам същият проблем. Не знам, аз ли правя нещо грешно, регистрацията на СофтУни ли е изтекла, oбаче нещо не е както трябва. Ако някой е открил разрешение на проблема, моля да сподели. 

0
MartinTsvetkov1 avatar MartinTsvetkov1 1 Точки

При мен на обяд също не работеше, но сега пробвах пак и се получи с "Software University".

0
sevgin0954 avatar sevgin0954 557 Точки

При мен още не работи sad

0
SmilenTodorov avatar SmilenTodorov 2 Точки

Аз успях да се регистрирам, но след като се опитам да изтегля триал версията ме кара да се логна, и след като си въведа парола ми дава някаква грешка и страницата не зарежда. Ако някой знае как да го оправи моля за съдействие.  Благодаря.

0

Каква е грешката?

0
SmilenTodorov avatar SmilenTodorov 2 Точки

Момента в който стигна до това да се логна, за да изтегля Maya. След като въведа паролата и ми излиза ето този линк "https://www.autodesk.com/education/free-software/featured#o2-err-003" и седи просто бял екран. Успявам да логна в Educational community и след това като избера Maya и отново ме върща на страницата където изисква да се логна. След това този линк, който поставих по-горе не зарежда.

0
13/06/2017 19:39:10

Пробвай от този линк   https://www.autodesk.com/education/free-software/maya   

0
NikoAtanasov avatar NikoAtanasov 1 Точки

Съвсем същия проблем. Няколко поредни дни в опити не се оправи и реших просто да го добавя. Получи се. Използвайте Software University. Успех!

0
ilianap avatar ilianap 0 Точки

И аз имах този проблем, но се получи като въведох  Software University и в полето State - Bulgaria (преди това бях написала Sofia)

0
EmiHaralanova avatar EmiHaralanova 2 Точки

Преди няколко седмици си направих регистрация в Autodesk, за да мога да инсталирам и използам Maya безплатно за 3 години. Уча дистанционно в Американско училище, което очевидно не беше вкарано в системата на Autodesk, и имах същият проблем. След като написах името на учебното заведение видях, че има опция за вкарването на ново такова(Трябва да натиснете "Add it to our records?"). В тази опция, беше нужно да въведа адреса, на който се намира училището/университета. След като го написах продължих напред, и нямаше никакви проблеми.  Надявам се, да съм била полезна! smiley

0
14/06/2017 11:45:59
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.