И аз имам такъв проблем. Не разпознава SoftUni, Softuni, Software University.
Аз също не успях да премина през тази част с името на учебното заведение.
Имената, които бяха посочени на лекцията, не бяха приети.
Моля за съдействие!
И аз имам същият проблем. Не знам, аз ли правя нещо грешно, регистрацията на СофтУни ли е изтекла, oбаче нещо не е както трябва. Ако някой е открил разрешение на проблема, моля да сподели.
При мен на обяд също не работеше, но сега пробвах пак и се получи с "Software University".
При мен още не работи
Аз успях да се регистрирам, но след като се опитам да изтегля триал версията ме кара да се логна, и след като си въведа парола ми дава някаква грешка и страницата не зарежда. Ако някой знае как да го оправи моля за съдействие. Благодаря.
Каква е грешката?
Момента в който стигна до това да се логна, за да изтегля Maya. След като въведа паролата и ми излиза ето този линк "https://www.autodesk.com/education/free-software/featured#o2-err-003" и седи просто бял екран. Успявам да логна в Educational community и след това като избера Maya и отново ме върща на страницата където изисква да се логна. След това този линк, който поставих по-горе не зарежда.
Пробвай от този линк https://www.autodesk.com/education/free-software/maya
Съвсем същия проблем. Няколко поредни дни в опити не се оправи и реших просто да го добавя. Получи се. Използвайте Software University. Успех!
И аз имах този проблем, но се получи като въведох Software University и в полето State - Bulgaria (преди това бях написала Sofia)
Преди няколко седмици си направих регистрация в Autodesk, за да мога да инсталирам и използам Maya безплатно за 3 години. Уча дистанционно в Американско училище, което очевидно не беше вкарано в системата на Autodesk, и имах същият проблем. След като написах името на учебното заведение видях, че има опция за вкарването на ново такова(Трябва да натиснете "Add it to our records?"). В тази опция, беше нужно да въведа адреса, на който се намира училището/университета. След като го написах продължих напред, и нямаше никакви проблеми. Надявам се, да съм била полезна!