Разминаване в информацията за метод в Bashsoft/Storymode + допълнителни разяснения
Здравейте,
Въпросите ми са към хората от Софтуни персонала занимаващи се с курса.
1. В първия документ за Bashsoft/Storymode проекта методът TraverseDirectory() приема за параметър string (пътя към директорията), но в третия документ от проекта той вече приема int depth. Никъде не е описано каква е логиката на метода след промяната, но натам се ползва с int depth така че моля разяснете разминаването.
2. В третия документ, Files and directories, на стр. 7 няма информация за метода GetDirectoryPath(). Аз лично го направих с вградения метод на Directory класа: string path = Directory.GetCurrentDirectory() + "\\" + name;.
Това ОК ли е и ако не, то разяснете за този метод.
3. В третия документ, Files and directories, се казва, че ще се прави нов solution за simple judge система. След това се ползват класове от другия solution BashSoft. Добавих ги в новия solution и ги модифицирах съответно за текущия solution SimpleJudge. Правилно ли съм разбрал, че това се иска?
Не виждам никъде по-надолу в документа да пише за промяна на signature на метода.
Предполагам тези документи са сглобени от предишни инстанции на курса, но никой не е отделил един ден да ги тества от начало до край след сглобяването, а пък все пак влизат в крайната оценка. Затова е редно да изяснят разминаванията.