Образуване на точки в краят на Programming Basics
Здравейте,
Направи ми впечатление, че хората редовно обучение при изкарване на максимален брой точки на изпита 600, в образуването на оценката получавам 80 плюс N други точки, Хората които имат максимум точки на изпит и са онлайн форма на обучение, получават 100 точки плюс N допълнителни. Така при предаване на всички домашни в срок, работа с ментор и макар и не с най-голяма активност във форума, точките ми (80 + 16) пак са по-палко от тези на човек, с който сме се показали еднакви знания на изпита.
Не знам дали крайното класиране има някакво значение, но не е ли редно при максимален брой "точки изпит" и "точки допълнителни" сборат да бъде равен и в двата случая на формата на обучение, а не както е сега да има 20 точки в полза на онлайн формата?
Благодаря за отделенитото време! :)
Любо
Във фейсбук групата имаше снима на студент онлайн обучение със точки от изпит 100 и други точки + 6 което е 106 , аз на своя страна пък имам точки изпит 80 (на изпита изкарах 600) и имам 16 допълнителни което е 96. Така ние сме показали равни знания на изпита. След това аз съм писал домашни всеки път , не съм пропускал менторски срещи , имам някаква активност във форума и пак съм по-назад с 10 точки. Въпроса си го зададох защото реално погледнато студентите онлайн форма със значително по-малко усилия получават по-добро класиране от хората който два месеца са ходили на лекции.
Ако бъркам някъде ме поправете. :)
Привет, Любо.
Провери си отново точките.