[WebFundamentals - HTML5-May2017] - Въпроси за курсовия проект
Здравейте,
с оглед наближаването на срока за курсовите работи, имам нужда от малко пояснения:
1. Относно валидацията - CSS-валидаторът посочен в заданието (http://www.css-validator.org/validator) счита всички border пропъртита за грешка - Parse Error [empty string]. На няколко места прочетох, че валидаторът е счупен - от тази гледна точка заслужава ли си въобще да поправям грешките, които ми изписва, той може и други неща да репортва неправилно?
2, Относно качването на проекта в интернет - ще учим ли как става това? Сами ли си търсим хостинг?
3, Относно "предаването" на проекта - има ли официално такова или в деня на защитата просто посочваме адреса в GitHub (евентуално и в интернет), където се намира кода?
Благодаря!
Благодаря за отговорите!
1. Ето линк към CSS-а, в който всички border-и се считат за грешка от валидатора (и не само те).
2. ОК за GitHubPages. Да разбирам, че в този курс няма да учим как се случват нещата с "истински" хостинг?
3. Значи няколко дни преди защитата на инстанцията на курса ще се появи поле за предаване на линк?
Аз не виждам проблем с border-ите?
При мен показва това Parse Error [empty string] - всички бордер-радиуси, другите грешки също не ги разбирам:
Ето линк към screenshot-a.