Loading...
ph.kolarov avatar ph.kolarov 63 Точки

Кампания срещу СофтУни?

Здравейте, 

От известно време наблюдавам тенденциозни опити за дискредитация на СофтУни. Почти всеки ден попадам на постове не в една две групи, които осмиват и подиграват преподаватели, студенти или като цяло институцията. Обикновено са едни и същи потребители някъде около 6 човека.

Мислите ли, че това се прави организирано-кампанийно с определена цел (ясно каква) или това са комплексирани хора, които сляпо вярват на държавните университети и методиките им на преподаване? 

Тагове:
4
Общи приказки
nikolai4enceto avatar nikolai4enceto 1 Точки

Аз също съм забелязал подобна тенденция, но лично смятам, че тя по-скоро е инициирана от частния сектор, занимаващ се с "производството" на пргамисти. Те смятат, че за курс с продължителност 2-3 или 4 месеца, който струва нещо от порядъка на 600-1000лв, ще те направят програмист, което както всички знаем, е невъзможно :) . Според мен едиствено те биха имали изгода от подобно нещо, тъй като Софтуни никога е претендирал, че ще ни направи програмисти дори за 1 година.

Разбира се, не изключвам възможността да са някакви комплексирани типове. 

2
TvaOnova avatar TvaOnova 8 Точки

Aко мога да попитам, кои са групите ?  :)

1
desislava777 avatar desislava777 165 Точки

По-вероятно е да са някакви комплексирани типове, които няма с какво да се занимават и се чудят какви глупости да измислят.

1
stefankon avatar stefankon 0 Точки

Присъединявам се към вашите позиции. Ще добавя, че тази мнения против СофтУни са нелепи и безпочвени. Имам личен опит от обучението си в два ВУЗ-а - един държавен и един частен, и мога да споделя, че нивото, критериите и сериозността на обучението тук са в пъти по-добри. Само мога да съжалявм, че съм загубил много време и ресурси в предходните институции.

2
danslavov avatar danslavov 22 Точки

Хмм, интересно е да се види мнението и на човек, минал през двата варианта (сигурно има и повече). Обикновено чета как ако не си завършил ФМИ, значи за никакъв програмист не ставаш, а просто за набивач на код, и това до известна степен обезкуражава.

0
Kiril98 avatar Kiril98 66 Точки

Обикновено това са просто хора, които мрънкат много и пишат малко код. :)

4
iliev72 avatar iliev72 147 Точки

Едва ли :) На времето е имало много хора които не са вярвали в теорията на относителността на Айнщайн и са го подигравали.

Всеки има право на мнение и ако има желание го споделя.

Един съвет - не си губете да се занимавате с такива , а вложете цялото си време в учене.

Такива се оборват само като излизат добре подготвени кадри от тук.

И най-важното не забравяйте , че всяко учебно заведение си има предимства и недостатъци.

И важното е докато се обучавате да може извлечете максимума от учебното заведение за вас.

Умният човек винаги намира нещо полезно дори и в най-калпавият курс и най-калпавият преподавател.

6
kostov.emil avatar kostov.emil 0 Точки

Абсолютно съм съгласен тук! yes

0
petya.g+deleted! avatar petya.g+deleted! 0 Точки

Дайте малко линкове  да им се порадваме и ние. Аз не съм  срещала такива.

0
Можем ли да използваме бисквитки?
Ние използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Можете да се съгласите с всички или част от тях.
Назад
Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият. Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание. Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Рекламни
Използваме бисквитки, за да измерваме маркетинг ефективността ни, броене на посещения, както и за проследяването дали дадено електронно писмо е било отворено.