Молба за пояснения относно сертификати, дипломи, професии!
Здравейте, колеги! Имам една молба главно към екипа на Софтуни, но който знае, може също да отговори. Въпроса ми е: какво значи и кога се избира професия, и по-важното е, тъй-като в сайта пише, че някои изпити се вземат с отличие, а други са само изискуеми /превод от англ., употребен в сайта, страницата професии/, какво става, ако съм взел ВСИЧКИ изпити с 4-ки? Също така използвам мястото да помоля, ако е възможно графиците за изпити да са така направени, че да има поне 5-6 дни между последната лекция и първия изпит. В курса по Javascript не беше така и нещата с отборната работа съвсем се утежниха. Ако и за горните нива е така, не знам как ще стига времето и съответно резултатите ще паднат. Аз имам огромно желание за учене и имам дори отлични оценки на изпити, бих искал да ги запазя такива, но ако все пак ми падне успеха, следва ли от това, че НЕ МОГА да взема професия, и изобщо какво следва, ако вземам изпитите БЕЗ ОТЛИЧИЕ? Ще се взема ли някакъв документ, дори да не съм отличник или каква по принцип е идеята на екипа на Софтуни по този проблем! Благодаря много!