SEO оптимизация обучение
Здравейте,
Искам да попитам, дали скоро се очаква да се организира курс по SEO оптимизация за Google.bg? Ще се радвам, ако бъде организирано нещо с реални примери и работещи методи за българския онлайн пазар..Видеата от предните курсове, смятам, че са по-остарели и май е време да се направи нещо актуално към 2017 година...калпави ръководства по SEO оптимизация има много, но реален резулта и продажби - йок! Следвах всяка една стъпка от тук и в крайна сметка резултатът е кръгла нула...
Здравейте, преди няколко месеца изкарах курс в http://maxplus-bg.com/. Водеше го Пламен който лично според мен е доста навътре в тези неща. За самия курс предполагам че трябва да има някаква определена бройка за да може да се запишете за него. В случая ние имахме късмет защото от нашата фирма която се занимава с seo оптимизация и уеб дизайн, поеха разноските по курса и ни изпратиха за да научим неща които иначе ще ви трябва доста време за да намерите и пресеете качествената информация. Но със сигурност с един курс няма как да научите всичко което ви е необходимо, особено ако за пръв път се сблъсквате с тази информация. Трябва си доста четене и ровене за да сте в крак с това което се случва защото Google постоянно променя алгоритмите си. Надявам се че съм бил полезен с информацията си.
Аз ползвам същите стъпки от линка който сте посочили за блога Как да си направим сайт и имам напредък.
За как да си направим онлайн магазин
за как да си направим блог