Инвестиция с Bitcoin?
Здравейте,
След семинара за Биткойн, аз леко казано се запалих по идеята- Инвестиране в Биткойн! Колебаех се дали да пускам изобщо тази тема във форума, но реших да се допитам и до вашата теза по темата и дори да ви дам предложение.
Какво мислите вие за Биткойна и цялата тази система със криптовалутите? Постоянно излизат новини в които се говори за разбити портфейли и откраднати милиони биткойни/етериум и т.н.
E, въпреки всичко аз реших да инвестирам 10-15% от парите си в биткойн...и не след дълго се запузнах със хора във България които инвестират също. Днес получих предложение за Алтернативно финансиране с биткойн, чрез дарения. Преводите са от портфейл на портфейл директни и получаваш 100% от сумата. Не съм от най-хазартните типове хора, и винаги се старая да не поемам голям риск. И тук идва главният въпрос на темата: Имате ли някакво предложение за инвестиция с биткойни и бихте ли участвали с мен в платформата за Алтернативно финансиране с биткойн, чрез дарения.
Ако някой се интересува или има някаква полезна информация ще се радвам да я прочета!
Благодаря! :)
Здравей,
Напълно съм съгласен със твоето мнение - 'Хазартът е за развлечение на хора, които имат излишни пари за губене, а не средство за печелене '.
Относно тово какво представлява тази платформа, която ще бъде пусната на 2 Август, ето следната информация която ми дадоха(аз по никакъв начин не съм организатор или нещо подобно, създадено е в Америка). :
Алтернативно финансиране с биткойн, чрез дарения. Преводите са от портфейл на портфейл директни и получаваш 100% от сумата. Включването е с 0.0035 = +/-$10/месец. То отваря 3 позиции под теб за първите ти 3-ма партньора (НЕ можеш да имаш повече от 3-ма на 1-ва линия). Това те отваря за 3 директини активации и дарения от 1-то ти ниво. От 3-те получаваш 3 х 0.0035 = 0.0105 (3 х $10 = $30) на месец.Ако искаш да получаваш и от 2то ти ниво дарения (на твоите персонални 3ма партньора от техните х3 = 9 човека на 2-то ти ниво), то ти самият трябва да правиш 2-ро ниво дарение от 0.0075 = $20/месец + дарението ти за 1во ниво от $10. Или това са още 0.0075, за да можеш да получаваш 9 х 0.0075 = 0.0675 = +/- $180.3-то ниво е с 0.05 и то те отваря да можеш да получаваш по 0.05 от 27 позиции на твоето 3то ниво. Защото 0.05 х 27 = 1.35 биткойна или приблизително $3,375/месеца (при цена на биткойна $2,500 в момента).
Това общо взето е информацията за тази платформа, не мисля че 10$ или 20$ е много рискована/хазартна инвестиция, но въпреки всичко поста ми не само имаше за цел да ви запознае с тази платформа, а и да видим други начини за инвестиция на биткойн.
Благодаря!
Съжалявам, че ще те разочаровам, но модела описан от теб се нарича пирамида (в Basics курсовете сме ги изкарвали на конзолата със *). Единствено би спечелил, ако има наивни след тебе да правят "дарения".
Схемата няма бизнес модел, няма продажби и няма как някой да спечели без друг да загуби.
Здравей, напълно съгласен съм- пирамида. Но всеки печели от хората които са се записали под него. Ако аз запиша 3ма, аз печеля от тях и те следователно печелят от техните 3ма които са записали.