Изпитът
Здравейте! Искам да попитам, някой има ли информация, какво става с проверката на изпита?
Здравейте! Искам да попитам, някой има ли информация, какво става с проверката на изпита?
Аз също все още чакам някакъв резултат, отговор, нещо изобщо. За момента, уви, няма. Ако някой има имейла на лектора, с удоволствие ще се свържа с него и ще ви върна обратна връзка.
Здравейте! Аз получих обратна връзка от Soft Uni ! Питаха ме как ми е потребителското име, защото към e-mail-а, от който съм им писал, нямало заплатен изпит (което е съвсем вярно)... Надявам се все пак да въведат оценките и на тези като мен, които не са си плащали за сертификат и съм им отговорил. Сега ще почакам още 2-3 седмици за отговор
Ако не си платил за изпит няма как да имаш оценка от изпит.
Лесно - изпитът представлява домашна работа, която съм предал в срок. Лекторът каза, че всички ще получат оценки. Аз искам просто да си разбера оценката. Не съм си платил за изпит и съответно няма да получа сертификат, но поне бих искал да си разбера оценката.
Здравей, dminkov!
Можеш ли да споделиш имейла с който си се свързал тук, за да мина и аз по същата процедура?
Ще съм много благодарен! Поздрави!
И аз съм в тази позиция, като теб, tod22. Изпратих запитване към СофтУни миналата седмица, но без никакъв резултат.
E-mail адресът на лектора е dimitristudio@yahoo.com. В една от лекциите беше казал, че този е най-често проверяваният от него e-mail. Дано получиш някаква обратна връзка! Стискам палци!