Домашно - предаване на проект
Здравейте,
Въпросът ми е във връзка с това, което виждам в моя акаунт след като вляза в мои курсове. Виждам и мои домашни, където все още е активен линк за предаване на проекта със задачи (или поне изглежда още активен). Пише, че остават още 14 дни. От друга страна, бях разбрала, че срокът за предаване е 13ти Август и тъй като почти целия август отсъствах или бях в движение, отказах се да правя задачите, платих си таксата за явяване и днес бях на изпита.
Интересува ме дали и какви(колко) бонус точки носи домашната и дали(и колко) бонус точки носят решените и тествани в https://judge.softuni.bg/ задачи за упражнение.
Също и ако може, пак да напишете (бяхте я казвали в някоя от видеолекциите, но не помня вече в коя), политиката за колко точки, какво се случва?
Здравейте! Преминах курса присъствена форма. Явих се на изпит на 03-09. Постигнах резултат 375 точки. Никъде в лекциите не беше указано, че за да получим сертификат трябва да заплатим 50,00 лв. Единствено се говореше за необходимия минимум решени задачи, за да получим сертификат на МОН и за сертификат на softuni. Това сега ли се появи като условие?
Здравейте,
На няколко места по време на лекциите казах, че ще има заплащане за издаване на сертификат от МОН.
За да се издаде сертификат има административна такса, която се заплаща към МОН. Нашето обучение е изцяло безплатно, но не можем да покрием тази такса за вас.
Благодаря за отговора!