Домашното
При качване на файла с домашното ми изписва "Възникна грешка" - някой с подобен проблем - и най-вече - някой с решение на въпроса как се качва успешно домашната работа?
При качване на файла с домашното ми изписва "Възникна грешка" - някой с подобен проблем - и най-вече - някой с решение на въпроса как се качва успешно домашната работа?
И при мен се получава същата грешка!
Здравейте и при мен се получава така но не мога да отворя и презентацията. Само видео урока ми тръгва.
Пробвай да отвориш презентацията от PDF файла
https://softuni.bg/trainings/resources/pdf/17766/presentation-pdf-programming-basics-with-csharp-september-2017
Благодаря
При мен линковете за Домашна работа и Презентация ме препращат към странница със следния текст
" Можеш да се запишеш за своя приемен изпит за цялостната програма на SoftUni Creative, който ще се проведе на 7 и 8 октомври 2017, онлайн, в удобно за теб време от ТУК. Можеш да се възползваш от по-ниската такса за изпит до 19 септември (включително) на цена от 50 лева. Всички платили успешно ще имат правото да се явят на приемен изпит. "
Здравейте,
моля, изпратете ми имейл с прикачен файл (домашно), като ми посочите следните неща:
Имейлът, на който може да го изпратите, е creative@softuni.bg.
Благодаря за насоката. Надявам се, че занапред ще може да си ги изпращаме директно чрез платформата на курса.