Мога ли да присъствам ако статусът ми е онлайн?
Аз се записах онлайн на курса C# basics септември, има ли проблем да присъствам на някои от лекциите?
Аз се записах онлайн на курса C# basics септември, има ли проблем да присъствам на някои от лекциите?
Няма как , можеш да се преместиш присъствено , но иначе това не е позволено да си онлайн и да посещават лекциите.
Точно за Programming Basic не би трябвало да е проблем да присъстваш на лекциите. Като изключим първата и евентуално втората лекция, винаги има свободни места.
А кога и къде се провеждат лекциите.
Следващия път ще отида и ако има места дано не правят проблем.
Смятам че няма да има проблеми
Присъствието на лекциите е забранено от онлайн студенти. Поне така ни казаха на първата лекция.
Мисля, че това важи за по-късните модули, защото има разлика в таксите между онлайн и присъствено- нормално да не върви да платим по-ниска такса за онлайн и после да ходим на лекции. Точно за basics не мисля, че някой следи или се интересува, поне няма логика да го прави.
Да отговоря по-директно на въпроса- 99.5% съм сигурен, че няма проблем. За да си абсолютно сигурен, можеш да звъннеш на СофтУни и да попиташ, или да напишеш имейл :)