Несериозно отношение към курса PHP Basics
Здравейте,
Нямам за цел да се заяждам тъй като много харесвам СОФТУНИ и съм ви много благодарен за нещата който правите но отношението ви към курса PHP Basics е супер несериозно. Няма яснота къде да се качват домашните което е недопустимо според мен.
Другото което е в миналите издания също е пълно мазало. Там липсват цели лекции и записи.
Здравейте,
Това относно домашните и джъджа е ОК, но е "бял кахър". Наистина обаче е добре да се помисли за лектора - колегата fencho е напълно прав, че на г-н Михайлов трудно му се получава, а и е видимо, че и на него лично му е тегава тази роля. Нямам нищо лично към човека и се извинявам, ако по някакъв начин това би го обидило. Но не всеки професионалист в работата си му се отдава да говори пред хора, това си е изкуство. И дарба.
Пиша всичко това, защото мнението ми за нивото на преподаване и методиката в СофтУни са на супер високо ниво като цяло и сега се получава малко неочаквана ситуация. Разбирам ако курса беше безплатен като в Телерик - никой няма претенции, щото за без пари - толкова! Но тук си плащаме и сме в правото си да искаме възможно най-доброто ниво на преподаване.
Имате право за много от нещата, които казвате. Боян има много опит в софтуерната индустрия, но все още няма много опит в преподаването в СофтУни. В началото всички трейнъри сме допускали пропуски, така че ви моля да му дадете време и шанс да се отпусне. Аз вярвам, че със експерти в областта като Боян и Веселин курса ще се получи много добре. Притеснението е неизменна част от това да преподаваш по начина по който се преподава в СофтУни. Аз имам година и половина опит, и този период за мен отмина, но си спомням как се чувствах на първия си курс, така че моля ви - търпение.
Поздрави,
Симеон Шейтанов.
ОК, съгласен! Наистина май прекаляваме доста с мрънкането. Разбира се, че ще проявим търпение. Още веднъж искам да се извиня аз лично на г-н Михайлов, пак казвам, по никакъв начин не съм искал да прозвуча грубо. Просто ще се радвам да получим дабра основа, за да може по-нататък да се гради стабилно върху нея.