Заплащане за приемен изпит C# Basics юли 2014.
Здравейте.
Търся информация за заплащане на приемен изпит C# Basics юли 2014, който ще се проведе на 22.08, но не мога да немря никъде нищо. Изпуснал ли съм срока или тепърва ще се заплаща?
Здравейте.
Търся информация за заплащане на приемен изпит C# Basics юли 2014, който ще се проведе на 22.08, но не мога да немря никъде нищо. Изпуснал ли съм срока или тепърва ще се заплаща?
Плащането ще бъде пуснато през деня на 11 август 2014 г. ;)
Би трябвало да ви уведомят по имейл относно това. Провери си пощата и ако не си получил инфо, значи тепърва ще се заплаща.
Проверявам си я редовно, но уви - нищо. Изпитът е след десет дена и поне според мен би трябвало да се появи някаква информация.
В момента от SoftUni са във ваканция (от 2 до 10 август). Предполагам, че след това ще получите информация.
Здравей,
Те вече изпратиха и-мейли. Може нещо да не си го получил, за това ето текста, който те интересува:
Приемният изпит ще бъде на:
Плащането за изпита по C# Basics, ще бъде активно от 11 август 2014 г. Ще може да изберете един от 4-те начина на плащане:
Тези от Вас, които са се явили на 25 юли, но искат да се явят и на поправката (да си повишат оценката), ще заплатят такса за изпита в размер на 20 лева. Онази от Вас, които не са се явили на 25 юли, но са заплатили 50 лева за изпита, няма нужда да плащат такса отново (тя е валидна).
Поздрави
Ами аз нямам и-мейл. Искам да платя по банков път. Ако и утре нямам и-мейл пак ще пиша.
А каква е разликата между явяване на 22-ри или 26-ти?
Няма разлика - избираш си по-удобната за теб дата и час. Можеш обаче да се явиш само на една от датите, не и на двете :)
И аз ползвам online банкиране и винаги при преводно нареждане през online банкиране системата автоматично ти попълва имената в полето "Наредител", като това поле е заключено и по никакъв начин не можеш да го редактираш. Дори и да ползваш друга банка пак съм сигурен, че автоматично се попълва това поле. При мен има 2 полета, в които мога да въвеждам свободен текст по желание:
След като получат превода от SoftUni ръчно преглеждат превода и ти отразяват в профила, че си платил таксата и в профила ти статуса на плащането става Успешно
След като сме извършили плащането, как трябва да потвърдим на коя дата ще отидем, или просто отиваме на която ни е по-удобна?
Записването за дата и час на изпита се пуска няколко дни преди самия изпит. Предполагам както и досега ще получите имейл кога ще бъде активно записването и в сайта ще ви се появи оранжево каре, което ще ви покани да направите избор.
Може ли да ми кажете до коя дата трябва да се плати за приемния изпит?
Плащането трябва да бъде осъществено до 17 август (неделя). Има 4 начина на плащане: в брой на място при нас в офиса, по банков път, чрез epay.bg и чрез EasyPay. Имайте предвид, че в събота и неделя администрацията не работи и няма да можете да платите в брой.
Добре, защо никъде не пишеше до кога е срока за плащане? ...сега има ли как да платя другата седмица, тоест от 18ти?
Пише го в мейлите, които сме пратили. Това е официалният канал за комуникация със студентите, няма как да е публична информация, защото това не е нещо, което вълнува всички потребители на сайта. Може да платиш и в понеделник, да.
Другата седмица, на всички, които са платили до 17 август, ще пратим мейли и ще има съобщение в оранжево каре, което ви приканва да си изберете ден за явяване на изпита.
След като съм превела парите ... трябва ли да заявя някъде за това ?
Не - изчакай един-два дни /време необходимо за получаване на превода и обработка от СофтУни/ и в профила ти статуса на плащането ти ще бъде променено от "Потвърдено" на "Успешно".