Колко точки трябва да имам, за да взема изпит
Колко точки трябва да имам на изпитите за да мина ?
Колко точки трябва да имам на изпитите за да мина ?
Зависи от общото ниво на всички явили се. Няма фиксирана цифра.
На миналия изпит има приети с 200 точки. На следващия може да те скъсат и с 300.
Би било малко несправедливо за един прием да има приети с 200 и скъсани с 300 .
@ivan91k, всичко зависи от цялостносто представяне на випуска на изпита. Ако всички са с пълен брой точки значи обучението е било на ниво и изпита не е представял затруднение на повечето, каква ползва ще имат SoftUni в такъв случай да приемат тези 2ма човека, които имат 200 точки на изпит, на който останалите имат по над 350? При моя випуск цялостното представяне на даден изпит на всички хора оказва влияние накрая върху това колко точки ще са нужни, за да имаш отличен например (Не при всеки изпит оценка над 5,50 е отличен, понякога може да е над 5,80; понякога може да е над 5,00). Така че като цяло има смисъл от тази практика и не е направена случайно.
''@ivan91k, всичко зависи от цялостносто представяне на випуска на изпита. ''
Тъй като този един випуск ще се сформира от 3 изпита, трябва да се вземе предвид, средният успех от 3-те изпита заедно, а не от всеки по отделно, за да не се получи това което спомена boyanov - приети с 200 и скъсани с 300 ! Аз точно за това писах на инфо@софтуни, но не ми отговориха нищо конкретно.