[Exam] PHP Basics - Промяна на часовете
Реших отново да погледна датите се изпита по PHP и ми прави впечатление, че за 31 Август(Неделя) изпита е сложен за 16:00-22:00 часа, което за мен, като човек от провицията е крайно неприемливо.
Не защото изпита ще протече до късно и после ще трябва да си търся някакъв хотел, за да остана за през нощта и не защото рейсове няма, а влаковете са пълни с всякакви отрепки, а защото това е единственото събитие за целия ден и за мен е обидно(предполагам и за останалите) да не вземете в предвид тази ситуация и да ненаправите изпита по по-приемливо време.
Предполагам има и други хора, за които ситуацията е същата и мисля, че ще е много по-добре изпита да започне с няколко часа по-рано, така че да имаме някакви шансове да се приберем. Все пак не всички сме от София.
P.S.
Трябваше да пробвам да запиша темата 3 пъти, защото ми излизаха грешки с Базата Данни...
Има 300 човека записани онлайн (тоест много от тях не са от София) от първия випуск, както и такива присъствено - никой от тях не е длъжен да има магическо килимче, за да дойде да си вземе изпита. Има една друга дата за изпити - ако не могат да присъстват на нея им остава тази. От този график става ясно, че няма друго обучение в същият ден - т.е при желание и готовност от екипа - изпитът може да се премести няколко часа по-рано.
Ще те помоля ако не пишеш нещо конструктивно по дадена тема - да се въздържаш.