Функционални
Използваме бисквитки и подобни технологии, за да предоставим нашите услуги. Използваме „сесийни“ бисквитки, за да Ви идентифицираме временно. Те се пазят само по време на активната употреба на услугите ни. След излизане от приложението, затваряне на браузъра или мобилното устройство, данните се трият.
Използваме бисквитки, за да предоставим опцията „Запомни Ме“, която Ви позволява да използвате нашите услуги без да предоставяте потребителско име и парола. Допълнително е възможно да използваме бисквитки за да съхраняваме различни малки настройки, като избор на езика, позиции на менюта и персонализирано съдържание.
Използваме бисквитки и за измерване на маркетинговите ни усилия.
Транзицията към Core не е ли нова за всички? Има още един по-скорошен курс за база данни, но той е недостъпен по някаква причина, така че само януарския ми е опция. В C# web сегашния обясняват ли се базите данни малко от малко или се предполага че си минал курс по тях. Кенов каза че ще обяснява ако има нужда в първата лекция, но не знам дали обяснява.
Кенов обясни основните неща, които са нужни за EF Core 2.0 и разликите със EF6 и първите лекции и упражнения бяха основно върху това. Можеш да придобиеш бегла представа за какво става въпрос + ако гледаш някои от лекциите от стария курс и най-вече подготовките за изпит всичко ще ти е ОК.
Стария курс по C# web ли имаш предви или януарския по база данни, мерси за инфоро.