Поправка на изпита по C# Basics от 22.08.2014
Здравеите искам да попитам може ли да се явя повторно на 26.08 за повишаване на резултата?
Здравеите искам да попитам може ли да се явя повторно на 26.08 за повишаване на резултата?
Здравей,
погледнах колко точки имаш от изпита на 22-ри. Конкретно на въпроса ти не мога да отговоря, но смяташ ли, че можеш за 4 дни да наваксаш с ученето и да се представиш значително по-добре на 26-ти?
Моят съвет е - дай си повече време за по-добра подготовка и се яви на следващите изпити за приема на следващия випуск Януари 2015 год. Имай в предвид, че ако не си усвоил добре материала от CSharp Basics ниво 0 ще ти бъде доста трудно в следващите нива /не че не можеш да наваксаш, но няма да ти е лесно/.
Доколкото знам от двете дати за даден курс може да се явиш само на едната, т.е. не може да отидеш на 26-ти. Следващата възможност ще е със септемврийския курс, което предполагам ще е някъде началото на ноември.
Здравейте,
също като колегата не съм доволен от своя резултат. Интересува ме, за да се запиша за изпита през Ноември, трябва ли отново да пиша мотивационно писмо, CV и т.н.? Защото във формата за кандидатстване отново ми ги иска.
Трябва да кандидатствате наново, да, защото това се води отделен сезон. Можете да използвате документите, които сте подал за първата кандидатура.
Просто прикачи тези, които си изпратил първия път :)
А каква е цената на изпита, при повторно явяване?