Tech Module натовареност
Здравейте,
понеже успешно завърших Programming Basics модула, трябва да реша дали да продължа обучението си в Tech Module. Имам няколко въпроса към вече преминалите го, най-вече относно натовареността на курса:
1) Колко лекции седмично има?
2) Курсовете Programming Fundamentals и Software Technologies заедно ли се провеждат или първо е единия курс от модула и след като се вземе е другия. Същия въпрос важи и за изпитите им.
Интересуват ме тези неща, понеже работя редовни 8 часови смени и програмирането ми е като допълнително занимание, но ако ще се захващам искам да знам, че ще ми стига времето, а не колкото да отбия номера. Моля, който е бил в подобна ситуация да помогне с инфо.
Благодаря предварително.
Software technologies и той ли е 4 дни в седмицата. На Programming fundamentals след всяка лекция и упражнение ли има домашно? И при software technologies?
Software technologies е 5 дни в седмицата, като графика е варира (тоест една седмица можеш да имаш 3 лекции и 2 упражнения, а другата наобратно, на часовете са еднакви за всяка седмица, което е хубаво за хора с ограничено времо). Там домашните са доста по-малко, защото материала е доста труден и не се очаква да се разбере напълно, защото не е това целта на курса.
Лекциите от programming fundamentals вървят с лабове, които не са задължителни, но са силно препоръчителни. На следващия ден имаш упражнение, което всъщност се води и домашна.