Javascript Fundamentals [Judge] Въпрос относно практикуването на задачите в Judge
Здравейте, състуденти!
За много години на всички! Да сте живи и здрави и все тъй упорито да кодите! :) Имам едно въпросче за Judge. Забелязах, че от момента на започването на JS Fundamentals, състезанието е отворено само за участие - практика няма. Ако решим да напреднем малко с материала как бихме могли, понеже аз лично сам за себе си видях, че е в пъти по-добре да си по-напреднал, отколкото по-изостанал???
Благодаря предварително! :)
А не е ли възможно само тези които са compete да нямат практис, а останалите да си го имат?
Решенията от практис не се броят към домашните, заради фиксирания срок. Ако ги отворим за практика, първо е двойна работа да изпращаш два пъти решение, второ рискуваме много хора да изпратят сега решения, мислейки че ще се признаят към домашното (колкото и да го повтаряме на занятията, подвеждащо е да има два начина да си пратиш решението и не винаги става ясно за всички).
Е да ама е малко тъпо, заради хората който не са разбрали, (предполагаемо вече 5-ти месец), всички останали да не могат да си решават задачите които са по-напред в материала. Затова и аз попитах дали е възможно да се направи така когато compete e активен за настоящото занятие да няма practice, но за останалите лекции да си го има practice, така никога няма да има два начина да си предадеш задачите от настоящото занятие. :)
Благодаря все пак.