Търся Складов софтуер за онлайн магазини
Здравейте
Имам физически магазин и си търся складов софтуер за него. Особенното е ,че искам към складовия софтуер да закача и още 3 онлайн магазина , които пак са мои и със същата стока , и към всеки магазин има и фейсбук страница.
Реално физическия магазин ще държи цялата налична стока. Това ще е главната точка. Складовия софтуер ще се ползва като главна база данни за всички магазини (3-те онлайн магазина + фейсбук страниците към тях и самия физически).
Целта е когато се продаде артикул от някой от магазините това да се отрази в реално време във всички други магазини. Става въпрос за самите бройки на артикулите. Примерно:
Имам 1 брой жълта тениска. Във всеки един от магазините е изложена за продажба. Ако се извърши продажба в един от магазините, това да се отрази веднага и в другите, т.е. понеже е последна бройка вече да няма възможност да се купува другаде. Всеки магазин ще се управлява от различен човек, както следва:
Физически + онлайн маг. към него + фейсбук към него от 1 човек ( Това ще съм аз)
2-ри онлайн магазин + фейсбук от 2-ри човек
3-ри онлайн магазин + фейсбук от 3-ри човек
Двата онлайн магазина не трябва да имат достъп до БД ,т.е. ще имат някакви акаунти ,но не трябва да имат права да равят каквото и да е. Единственото което трябва да получават от БД(складовия софтуер) ,ще е наличност ,описание, снимки. Това трябва да става автоматично. При добавяне , изтриване или промяна на на данни , това да се промени навсякъде в реално време.
Ако знаех нямаше да питам. :)
Приемам всякакви идеи как бихте направили или какво трябва да се направи. Какъв софтуер бихте ползвали ако развивате подобна идея ?
Ако имате физически магазин и искате да работят за вас други хора ,които ще продават онлайн , как се процедира в такъв случай ?
Идеята ми е да имам складов софтуер , който ще се ползва като главна БД. Само аз ще въвеждам или извеждам стока. И това трябва да се синхронизира с всички онлайн магазини по някакъв начин.
Здравей,
Има начини това да се направи и не е голям проблем. Не знам за съществуващ софтуер който може да прави изброените неща.Сигурно има такъв, но 100% ще струва пари. Ако искаш да се занимаваш с това и магазина ти е сериозен, най добре се свържи с някой да ти направи точно каквото искаш.