Изграждане на сайтове
Здравейте. Искам да попитам няма ли достатъчно желаещои за варианта на ниво №2 "Изграждане на сайтове", защото явно няма да се провеждакакто беше по първоначален план. Малко е разочароващо ако е наистина така...
Здравейте. Искам да попитам няма ли достатъчно желаещои за варианта на ниво №2 "Изграждане на сайтове", защото явно няма да се провеждакакто беше по първоначален план. Малко е разочароващо ако е наистина така...
Аз съм ЗА с двете ръце!!!
Аз също подкрепям идеята!!!
И аз съм ЗА !
И на мен ми се иска да се съберем достатъчно хора :) И аз съм за
Напълно подкрепям идеята!
Подкрепям идеята
И аз подкрепям идеята, въпреки че едва ли нещо ще се промени
Я разкажете каква е интригата с този курс Изграждане на сайтове, че нещо не мога да разбера.
Доколкото знам един сайт се изгражда с HTML+CSS+JS+PHP(+бази данни). Ние всичките почти вече сме ги учили. Освен това материалите от двата фаст трак курса са напълно достъпни безплатно, а те покриват почти всичко по сайтаджийството.
За този курс който е в програмата в трето ниво ли говорите: Web development basics? Ако да, какъв е проблемът, че ще го учим 4 месеца по-късно?
Говорим за ниво 2 (JavaScript Programming, JavaScript Applications, Photoshop, Search Engine Optimization (SEO), Website Development). Има доста разлика от JS Basics с JavaScript Programming и JavaScript Applications. Също щом не учим това, няма да имаме и такава професия...
А за ниво 3, да и там е различно от това което ще учим сега...
Ние нека стигнем до ниво 2 а ще го мислим :)
За момента нямаме ресурс да подготвим още 4 курса, с преподаватели, зали, изпити, домашни, екипни проекти и т.н.
Някои от курсовете, например SEO и WordPress ще ги пуснем като fast track.
Първо трябва да решим проблема с недостига на учебни зали, обаче. Сегашната ала е запълнена почти на 100% в извънработно време, а в работно лекторите не могат да идват (това са външни експерти от фирмите).
А тези fast-track курсове ще влизат ли в цената на конкретното ниво , понеже в предната тема като попитахме , не видях да сте ни отговорили ( ако е така , искрено се извинявам че отново съм задал този въпрос).