[Teamwork] Java Basics - Отборите са готови - September 2014
Можете да видите отбора си от менюто на акаунта :)
Можете да видите отбора си от менюто на акаунта :)
Не че се заяждам , не че всявам негативизъм или нещо подобно ... просто чисто човешки се чудя - Имаше ли смисъл от цяла тема за 5 думи , че са пуснали отборите по Java ?
Поздрави :)
Търсите под вола теле. Някои ползват все още анти-пощи като ABV.bg и не си получават мейлите. Така че не е излишен коментара. А точките от форума са толкова малко, че трябва да спамиш денонощно ако искаш да напреднеш с глупости,а ще изнервиш всички наоколо. Затова пишете каквото сметнете за полезно, а ако не е, ще ви набият минусите, няма страшно.
аз винаги получавам мейли, но за отборите нищо не съм получил, което е странно..
Тук ще се включа и аз, защото последните две обявления по имейл, които се получават от info@softuni.bg имейла не ги получавам. Дори писах до горния имейл, но нищо не получих като отговор - дали защото не са ми отговорили, или защото просто от info@... не получавам нищо. Нямам никакви филтри и получавам всички други съобщения от приятели, колеги от всичките ми други пощи, от които съм тествал. Доколкото знам от предния отговор, проблемът е доста обширен и не се знае къде е грешката.
Аз също нямам имейли. Към Gmail съм и също нямам филтри и прочее. Благодаря за темата, наистина ме подсети да погледна!
Аз днес потвърдих участието си в екипната работа, но нито съм получил и-мейл, нито откривам в потребителския си панел информация за това. Възможно ли е да не съм включен ?
Пише: "Все още нямате екипни проекти"
Явно нещо не е наред,защото при мен излизат участниците
Go, "Apple"
прецакаха ни с името, ама карай...
Мерси, пичага :)
**Счупи ви се submit бутона :/
Изпратиха ми мейл. В него е сбъркано, че проектът е по "HTML/CSS". Надявам се, това че срокът е до 18.09 също е сбъркано?
Да, срокът е до 18.09... За мое нещастие обаче такъв грип ме тръшна, че вече 2 дена не мога да сваля температурата.
Фактологическа грешка, за която веднага се извинихме. Защитите на екипните проекти ще се проведе на 18 септември, пише го и в календара за графика на залата.
Успех на всички от отбор "Dark Magenta" :D
Ето полезна тема от която може да се подготвите ако все още не сте я видяли: https://softuni.bg/forum/questions/details/1014/0
Освен това, забелязах че много хора не знаят, че довечера от 6 ще има workshop за правене на java игра. Убеден съм, че би била полезна за всички ^^
Надявам се, че ще има видео и от него и ще бъде качено бързичко
Колеги, следете програмата, защото се добавят неща, например, аз сега забелязах, че преди лекцията в неделя имаме подготовка за изпит, на която със сигурност ще отида.
отбор "Ягода" КЪДЕ СТЕ?
Реално погледнато някой може да не си погледне в профила и да не разбере :) Така че мисля, че не е толкова излишно :)
Прав си , колега , но съм на мнение че само несериозните "студенти" не си проверяват профила. Това разбира се е лично мое мнение. За пример, аз си проверявам пощата по 10+ пъти на ден , а профила в Softuni.bg по 6 или 7 пъти на ден , зависи от конкретната ситуация.
Послепис:
Дори и да не погледне , едва ли 4/4 "студенти" да не погледнат профила си (говорим за един екип)..Тоест дори и само 1 от 4 да погледне за екипна работа , той веднага може да се свърже с тях и да им съобщи веселата новина - че са в един отбор.
Аз ще ти кажа защо я пуснах! Има хора които не им пука, че са излязли отборите. Има някой които са оставили само мейл и нищо друго за контакт, не отговарят там (примерно) и няма и да разберат, че са готови отборите. За това я пуснах, малко или много да се заинтересуват какво става, с кой са в отбор и тнт...