Не мога да се запиша за изпит!!!
Проблема е там че когато отида на "Заплащане" най-скорошния изпит ми е от Януари 2018, пробвах от различни у-ва. Но уви не става..... Благодаря
Проблема е там че когато отида на "Заплащане" най-скорошния изпит ми е от Януари 2018, пробвах от различни у-ва. Но уви не става..... Благодаря
Предполагам, че към момента, когато си писал поста, просто не е бил вкаран в системата. Погледни отново на този линк - https://softuni.org/payments/pay/1597?appId=softuni.bg избираш Programing Basics April 2018 (изпитът е юни :) ) Дано съм помогнал
Колега, тук не сме гадатели за да знаем ти за кой изпит искаш да си платиш и т.н.
Горещо ти препоръчвам когато пишеш тема да бъдеш възможно най-изчерпателен за да улесниш хората, които четат темата ти и да получиш адекватен отговор.
Таа... вече се хванах на хорото, кажи ми за кой изпит искаш да се запишеш за да те ориентирам по-лесно.
Съжалявам не съм свикнал с форумите много много. става въпрос за програминг бейсик с# април просто не ми излиза.....
Ако става въпрос за курса, който започва Април и изпита му е Юни, много е възможно още да не е пуснато плащането, т.е. ти нямаш вина и няма какво да направиш все още.
Но ако говориш за изпита през Април, то той беше днес и ако не си го платил няма как да го платиш сега.
Благодаря говоря за този който е юни месец изпита, благодаря все пак!