[Homework] Java Basics - Loops, Methods, Classes - September 2014
Имам нужда от малко помощ за 4 задача - Full House With Jokers
нещо не мога да измисля решението, а донякъде и не разбирам условието. Колко всъщност са жокерите в тестето? От примерите след задачата оставам с впечатлението, че са 5, тък като има и ръка * * * * *
Предната 3та задача я реших, където е тесте без жокери. Към момента клоня към някакво решение подобно на 3та, но когато намеря full house от нормални карти, вътре да вкарам нови цикли и if-ове, които да извъртят вече намерния full house със жокери, като в същото време един int count брои колко са ръцете. Но нещо не мога да го измисля... :) Някой може ли да подскаже поне с 5 жокера колко full house-a могат да се направят?
За съжаление не съм в София и съм записан да уча онлайн...
И аз мислех първоначално, че с леки поправки по 3-та ще се направи, но нещо зациклих и я прескочих. Сега обаче й дойде пак времето, понеже зациклих на други
Винаги може да прегледаш какво са писали колегите от първия випуск; все пак има още малко време, докато е възможно аз поне предпочитам да се мъча с по-тежките задачи.
Мога да погледна наистина, но предпочитам първо да се поблъскам сам, докато ми издържат нервите
Остават ми само тия жокери и последната с excel, но нея не съм я почвал даже.
Още приемам съвети за 4 задача