Изпит C# ?
Здравейте, какви помощни средства са позволени и кои не са позволени да ползваме на изпита за прием в университета?Позволено ли е например ако запецнем на някоя задача да ползваме интернет?
Здравейте, какви помощни средства са позволени и кои не са позволени да ползваме на изпита за прием в университета?Позволено ли е например ако запецнем на някоя задача да ползваме интернет?
Всичко без чатове, форуми(писане, можеш да четеш) и "помощ от приятел".
Всичко е позволено без "помощ от приятел". На компа си инсталваш софт, с който те следят какво правиш и ако случайно по скайп или някъде другаде си помагаш с някой - ИЗГАРЯШ.
Какъв е този софтуер? Ако не се шегуваш де, просто ми стана интересно (:
Подобен на шпионските вируси. Записва ти абсолютно всички действия, които си направил, докато е пуснат. Дори споменаха, че ще може да ти гледат екрана от него.
Потвърждавам, на приемния изпит ще трябва да си пуснете доброволно софтуерчето за наблюдение, което ще следи за непозволени действия. След изпита го махате, разбира се.
Здравей :)
Можем да използваме абсолютно всякакви онлаийн ресурси: сайтове като (stackoverflo.comm , google) , да гледаме видеота да четем от лекциите или от учебнците. Можеш да си носиш неограничено количество сорс код , с други думи всичко което си упражнявал можеш да си го гледаш ако ти е на компютъра , а ако си на компютрите в залата можеш да си качиш нещата в някой cloud service като DropBox . Нямаш право на програми за чатане, фейсбук или всякакви други неща с които можеш да си комуникираш с хора извън залата, подсказването в залата също е забранено.
Античийта ще пищи на DropBox гаранция. Поне така е в академията и смятам, че ще е същото тук.
А къде можем да качваме код тогава ?
Синхронизираш си дропбокса преди изпита и го изключваш. И си готов.
Добре де ако примерно някой си реши всички задачи с помощта на интернет ще му ги зачетат ли или няма да му дадът никакви точки?
Ще му ги зачетат. Интернет може да ти помогне само ако знаеш какво правиш :)
Е щом интернет може да се ползва мисля, че е достатъчно. Интересува ме колко време ще е изпитът, лимитът на времето да се справим. Някой, ако има някаква представа да сподели ще съм благодарен.
Мисля, че за изпита няма да е лошо да си подсигурим и друг Интернет за всеки случай (на Vivacom, Global, Mtel....), защото сега е много слаба връзката особено когато има 200 човека на лекция. Надявам се до 2 месеца да се оправи този проблем. Сега както и да е с или без интернет но на изпита си трябва задължително, защото 100% ще има нещо което не знаем и не сме учили и ще падне бая ровене в Google а и после трябва да си качим задачите в bgcoder-a ... :-). Дано до тогава нещата да се оправят, предполагам , че администраторите работят по този проблем.
При Windows 8.1 не виждам лесен начин да се изключи SkyDrive-a, какво правим в този случай?
Предполагам, че е достатъчно просто да не го ползваш по време на изпита, т.е. да не го пипаш въобще по време на изпита, иначе "шпионската" програмка ще види.
Задължително преди началото на изпита си погледнете и в Task Manager-а, какво е активно в момента... Много програмки, въпреки че не ги използвате продължават да работят във фонов режим, уверете се че сте ги изключили наистина, за да не ви пищи Античийт софтуера.
Забравете за мейл клиенти, DropBox-ве, фейсбук чатове, скайпове....!