[Technical Issue] Java Basics - Четене от външни библиотеки
Здравейте,
Искам да попитам- когато използваме външна библиотека, после кодът може ли да бъде изпълнен от друг компютър, който няма инсталирана съответната библиотека?
Здравейте,
Искам да попитам- когато използваме външна библиотека, после кодът може ли да бъде изпълнен от друг компютър, който няма инсталирана съответната библиотека?
Ако прибавиш библиотеката към проекта - няма да имаш проблеми. Все пак библиотеката е парче код.
Не, няма как ако не е включена в проекта. Ако става въпрос за това, че понякога домашните със външните библиотеки стават прекалено голям размер, просто сложи линк към съответната библиотека, за да може проверяващият да я изтегли. ^^
@ rafatpc
A можеш ли да ми обясниш по-детайлно как мога да го направя? Всщност се чудех, когато ги ползваме за домашно какво да правим и най- вече- ако на изпита сметна, че някоя външна библиотека би ме улеснила после джъдж системата как ще рагира на кода.
@ mihayloff14
в какъв смисъл да е включена в проекта? Много ми е мътна тази работа.
Предполагам става дума за C# и VisualStudio 2013? Ако е така това би трябвало да ти помогне.
Иначе за изпита - едва ли ще ти трябва външна библиотека. А и мисля, че не можеш да използваш външни библиотеки там, даже съм на 100% сигурен, че не може.