Предадено домашно
Зсравейте, записал съм Programming Basics with JavaScript - юни 2018, в момента сме на 'първи стъпки в програмирането' там пише 'Домашно в Judge системата' като отворя страница отивам в 'First Steps In Coding' има 5 задачи всички съм решил до тук всичко е наред. Предполагам, че съм ги предал и всичко е наред, защото не виждам статус ако разбира се има на тези, който са или не са решили(предали) домашните. За мен странното е, че като дам следващата тема 'прости операции и пресмятания' пак имам домашно а още няма материали и видео мога ли да решавам тях или нещо пропускам с предаване на домашните. Благодаря!
Сега видях, че като влаза в сайта на софтуни ми дава моите курсове до него е моите дамашни и пише, че нямам дамашни. Като кликна на нямам домашни ме препраща в профила ми, който е завършен на 63% и не мога да резбера как да го завърша, гледах във форума няколко мнения и пак не ми стана ясно. Трябва ли всичко да популна за да си завърша профила и да мога да кача домашните си. Ако намам стаж и опит какво да напиша и не мога да кача профилна снимка пробвах с няколко и не става.
тея домашни са за другите курсове Judge няма нищо общо с тях,по нататък след Pf някои неща се качват като зип файлове нормално е да нямаш домашни там. А за профила идея си нямам моя е на 73% но все тая завършеноста на профила няма нищоо общо с домашните и тн.