PROGRAMMING FUNDAMENTALS EXAM PROBLEMS SOLVED IN PHP
Здравейте,
Опитвам се да решавам задачите от изпитите по Programming Fundamentals на PHP, за да навляза по-дълбоко в езика,
По принцип първите три задачи не ми създават особени проблеми, но от последните задачи досега успях да реша за
100 от 100 само една . В случай, че някой разполага с решение на PHP на някоя от следните изпитни задачи, ще съм
благодарен, ако го сподели с мен -
Programming Fundamentals Exam - 01 July 2018 Part II 04. SoftUni Exam Results
Programming Fundamentals Retake Exam - 25 April 2018 Part II 04. MOBA Challenger
Programming Fundamentals Extended Exam - 15 April 2018 - Part II 04. Lora's Fan Club
Programming Fundamentals Exam - 04 March 2018 Part II 04. ForceBook
Programming Fundamentals Retake Exam - 05 January 2018 Part II 04. Snowwhite
Programming Fundamentals Exam - 05 November 2017 Part II 04. Anonymous Cache
Progr. Fund. Extended Retake Exam - 04 Sept 2017 Part II 04. CODE: Phoenix Oscar Romeo November
Programming Fundamentals Exam - 09 July 2017 Part 2 04. Pokemon Evolution
Programming Fundamentals Exam - 26 February 2017 Part II 04. Hornet Armada
Programming Fundamentals Retake Exam - Part 2 - 6 January 2017 04. Winning Ticket
Аз обикновено успявам да ги реша донякъде, за 70 или 80 точки, но явно винаги изпускам нещо и решенията
на тези задачи на C# не ми помагат, защото там се използват речници, каквито няма в PHP.
Ето например моето решение на Snowwhite, за което джъджа дава 70 точки, но кодът е малко дълък и не е
много добре написан и не знам дали ще можеш да го разчетеш, за да разбереш какво не достига.
По принцип тези задачи предполагат повече писане на код, а и самите условия са сравнително по-сложни,
поне за мен..
Затова реших да попитам направо за готови решения, вместо да пускам моите и да карам хората да ги разчитат.
https://pastebin.com/vEEKdn9q
C# речниците са масивите в РНР.