Транспорт до Балчик (SoftUni Camp 2018)
Здравейте , нкой има ли две свободни места в колата си за 13-14 август и /или 1 за след три дена. Разбира се ще поделим разходите. Благодар предварително!
Здравейте , нкой има ли две свободни места в колата си за 13-14 август и /или 1 за след три дена. Разбира се ще поделим разходите. Благодар предварително!
Здравей , мисля че ти си от моя курс (Software Technology). Предполагам , че ще ходиш на кемпа и за това бих искал да те помоля нещо.
Аз и мой приятел от курса много бихме искали да дойдем на кемпа , но за съжаление нямаме навършени 18 години , а без придружител няма как да ни допуснат.
Би ли ти представлявало проблем ако просто се подпишеш на една декларация ?
Поздрави,
Денис.
И аз щях да пускам подобна тема. Аз ще пътувам от Пловдив евентуално мога да взима 3ма човека в колата или да съм с някой дрег все ми е едно но да карам сам ми се вижда малко безмислено.
За предните години знам че са се организирали хората с помоща на софтуни но ако ще е в последния момент е малко криво.
Иначе доколкото знам годините не са фатални за кампа вече питаха е в една тема и админ отговори че няма проблем.
Би ли ми изпратил линк към темата ?
Аз говорих със СофтУни на рецепция и те ме увериха , че няма как без придружител да се случат нещата...
Благодаря за предложението Кога като час и дата ще пътуваш, Теодор?
на всички записани и платили би трябвало да са ви пратили мейл с линк към една таблица в която се организира споделеното пътуване, и аз тръгвам от Пловдив, но моята кола вече се напълни
чак сега видях нямам навика да си гледам пощите че само спам да бяха пуснали едно съобщение в сайта поне за курсове и какво ли не спамят постоянно.
Както много правилно Ви отговори EricDraven, документ-таблица за записвания на шофьорите и търсещите превоз, е налице.
Линк към документа - https://docs.google.com/spreadsheets/d/1tizBQcEDr5X3vR9hd2X5NVhOoV_s5gKADsqBDpuMN9k/edit#gid=0
Оставаме на разположение.
Усмихнат ден.
Много ви благодаря и на двамата
Тези, които нямат транспорт и местата в екселската таблица са запълнени, какво да правят? Гледам че има един човек със свободни места, който тръгва от София, но той ще се връща на 14-ти, а аз съм записал до 17-ти.
Супер, намерих. Всичко най-хубаво!