Programming Basics live stream
Здравейте приятели!
Някакъв проблем с live stream за курса Programming Basics от 01.09 ли има? Не можах да видя къде е бутона. Видях, във форума, че е имало такъв проблем и преди, та за това повдигам въпроса?
Здравейте приятели!
Някакъв проблем с live stream за курса Programming Basics от 01.09 ли има? Не можах да видя къде е бутона. Видях, във форума, че е имало такъв проблем и преди, та за това повдигам въпроса?
И аз не виждам бутон!
Добро утро, колега и аз имам същия проблем като твоя, най-вероятно има действително някакъв проблем. Ще го погледнат скоро най-вероятно.
Поздрави,
Иван
Надявам се. Това е най-близкото до реалната среда за тези, които по една или друга причина са избрали дистанционната форма.
А само на мен ли ми насича stream-a?
Как да ми насича стрийма, като изобщо не мога да го отворя....
И аз не откривам никъде бутон ''Live''.
Аз не мога въобще да отворя страницата на курса, не знам за вас колеги.
Когато опитам да пусна live stream - а ми дава HTTP 500 error на мен
Същия проблем и при мен, надявам се да се оправи
Здрасти.
Имам проблем със стрийма, отжаря ми празен прозорец
И при мен е така, сигурно има нещо..
Ясно ами значи ще чакаме и ще видим ;)
A има ли значение кое от трите да избера? Не че ги отваря но все пак на трите пише едно и също.
Явно сме твърде много маймуни на клона и сърварите не могат да ни смогнат. Търпеливо чакаме или глдаме утре ;)
На мен току що ми изписа, че за да пусна live stream-a трябва да е платена таксата за изпита.
вече работи
Nlzlatkov, Radoslav02, ivanpavlov8, Dimi79, allowsignon, ZdravkoDanailov, MiroMus, TsvetomirSlavkov, navis01, mihailgalev, petardob, Wickedlolz, RumenStefanov, jorkaev, nevena1, petardob,
Здравейте колеги и добре дошли във форума на СофтУни! 🎓
█▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀▀█ █░░╦─╦╔╗╦─╔╗╔╗╔╦╗╔╗░░█ █░░║║║╠─║─║─║║║║║╠─░░█ █░░╚╩╝╚╝╚╝╚╝╚╝╩─╩╚╝░░█ █▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄▄█
Имахме технически затруднения, които вече са отстранени. Разбира се, както след всяка една лекция, ще можете да намерите видеото от лекцията в профила на курса. То ще бъде качено най-късно утре до обяд и така ще можете да наваксате с изпуснатото.
Извиняваме се за причинените неудобства и благодарим за бързата реакция от Ваша страна.
Оставаме на разположение. 💯
Пожелаваме Ви много успехи, нови знания и постижения, положителни емоции и безброй много незабравими моменти с нас! ❤️
С уважение,
Няма такъв бутон!
Явно при всички ни е този проблем. Дори не мога да отворя страницата с обучението.