Видео с упражненията в модулите след Programming Basics
Здравейте. Може ли да дадете информация дали ще има видео с упражненията за всички модули след Programming Basics, за да може хората, учащи онлайн да са наясно? Благодаря предварително!
Здравейте. Може ли да дадете информация дали ще има видео с упражненията за всички модули след Programming Basics, за да може хората, учащи онлайн да са наясно? Благодаря предварително!
май нещо не знаеш какво питаш. Дали си PB или някои от другите модули,имаш достъп до лекциите и видео материалите по време, и след курса и негови предишни и следващи издания. Стига да си го минал/платил.
Да, качват се записи на лекциите и упражненията освен когато има технически проблем.
Ясно. Спомена се за настоящия курс, че няма да има видео с упражненията и това беше въпроса, дали и в другите модули ще е така, защото все пак ще се заплащат, всеки иска да се развива, а без нужните знания - няма как да се справи добре. Не, че е невъзможно, просто без тези видеа ще е по-трудно..
В pb има упражнения който не са в програмата на курса, която е качена. На тези упражнения ходят само студентите, който са в присъствена форма на обучение видеата не се качват в сайта. На всички упражнения, които ги пише в програмата качена в конткретнара истанция на курса се качват видеа в сайта.
Да и идеята е да се знае за платените модули дали е същото, за да си направи всеки сметка дали да заплаща и да продължава напред :)
Много добре знам какво питам, защото от групата се заформиха коментари и реших да задам въпроса тук. В момента в Programming Basics няма видео с упражненията, които студентите карат присъствено. Тоест хората като мен, каращи курса онлайн - имаме един път седмично само лекции. Надявам се сега разбра какво искам да кажа, макар, че си пише, че става на въпрос за упражненията, а не за лекциите :)
има технически проблем явно.ще ви го качат следващата седмица,или някое от старите.. Все тая ако ан това ниво не можете да се оправите,без видеото няма смисъл. Така или иначе всичко е описано в word-a като за малко дете само да copy/paste almost.а и има достатъчно стари инстаций,винаги може да гледате тях колкото и да промениха курса основите са си същите.
Аз не се уча с copy/paste, предпочитам да научавам кодовете, защото един ден няма да има от къде да копвам и пействам ако съм на изпит примерно. Иначе да, всичко е обяснено добре и е лесно. Все пак се поинтересувах за да може и другите хора да видят отговорите и да си решат какво да правят за напред.