wordpress
Здравейте! Поради ангажименти не успях да гледам изцяло двете лекции и от днес!
Ще има ли възможност да ги достъпя от някъде по друго време?
Благодаря Ви!
Здравейте! Поради ангажименти не успях да гледам изцяло двете лекции и от днес!
Ще има ли възможност да ги достъпя от някъде по друго време?
Благодаря Ви!
Да, разбира се. Ще можете да ги достъпите по всяко едно време от профила на курса Ви в сайта ни. 🙂
Видео материалите са качени. ☀️
Защото вероятно в този момент не сте били във Вашия профил. Особено щом сте получили потвърждаващ имейл, значи всичко е успешно с Вашата кандидатура. 🙂
Кой точно? Като този на колежката violetta_bo ли? Ако да, то проверете внимателно и Вие дали се опитвате да достъпите курса през Вашия профил, защото това е единственият възможен начин нещата да се случат. Ако проблемът е друг или не се изразява в описаното от мен, то моля, опишете ясно и подробно от какво естество е. 🙂
+1! Благодаря. 😊
Ако курсът се е провел в първата част на деня, вероятно още до края на деня ще можете да достъпите видео материали. Ако курсът е приключил в късната част на деня, то на следващия ден до 14:00 часа колегите се стремят да качват видеата. 🙂
+1 (относно казаното за старата инстанция). Благодаря за включването! 😊
С живото излъчване имахме временен технически проблем, когото максимално бързо отстранихме. Извиняваме се за причинените неудобства и благодарим за разбирането от Ваша страна. 😊
Усмихнат и слънчев следобед на всички. ☀️
И аз питам същото. Видях, че има качени презентациите. Надявам се утре да се качат и видеата...
При мен за съжаление след успешно плащане с код и получаване на потвърдителен имейл, при опит да достъпя презентацията или видеото, което вече е качено, изписва "Материалите са достъпни само за записани потребители в курса. Записването за курса е приключило".
И аз имам същия проблем.
Вече има качени видеа
Здрасти , всички видеа , лекции , лабове и презентации се качват в повечето пъти на същия работен ден , понякога не успяват , затова до 1-2 дена от работната седмица се качват материалите , така че във ресурси на курса след това може да ги намерите или във архива на видеата и може да ги достъпите и гледате колкото пъти искате , УСПЕХ !
Благодаря Ви!
Освен това в архива можете да гледате и предишни издания на курса. За мен и това беше полезно.
Успех!
Възникна грешка в информацията свързана със стрийма, моля обърнете се към администрацията
В момента няма стрийм, сигурно защото има почивка от 13 до 14ч. Ако има проблем след 14ч., най-добре пишете в sli-do -то.