Data structures and algorithms С++
Здравейте,
пиша до ръководството на Софтуни и до хората които са заинтересовани от С++ езика и алгоритмите с едно предложение да се направи ако е възможно и има интерес такъв курс на С++. Дали има шанс ?
Виждам, че има доста модули за езика и се набляга на него, какво по-хубаво след като се хванат основите след солидните обучения да се направи и един такъв курс който да затвърди придобитите знания като добави още много полезни и приложими такива.
Поздрави !
Еми аз лично преди гледах един курс, за структури от данни и алгоритми и се ползваха много готови функции, които си бяха за C# (не се разписваха нещатата ) и лично това ме отказа от курса, но си прав за другите неща.
Поздрави
E нищо не пречи да си декомплираш кода или да го разгледаш и да го разпишеш само като видиш какво е.
С++ ще има малко хора ако е само на него.
Да не говорим че и самия език е по-сложен от масовите. Иначе както колегата е казал знанията са общи на какво го пишеш няма значение. Примерно моя основен език е с# но покрай data science започнах да пиша и python сега покрай web -a и js.. Като знаеш каквто ти трябва с малко търсене стават лесно нещата. За с++ данни и алгоритми само в udacity udemy pluralsight съм виждал курсове честно казано.