Предложение за обявяване часовете за изпити
Здравейте,
Имам предложение/молба към екипа на СофтУни. Очевидно датите за изпит се плануват предварително - още преди стартиране на съответния курс. Предполагам, също, че има и идея коя от датите ще е сутрешна и коя- следобедна (когато, разбира се става дума за различни дни, в които се провежда изпит :) ). Молбата ми е, в тази информация да се дава предварително (поне възможно най-рано), защото поне за мен, а, предполагам, и за доста други колеги, това е от съществено значение за планиране на времето. За мен е невъзможно вечер да присъствам, на други им се налага да планират пътуване от провинцията и т.н и т.н.
Ако няма някаква много специална причина да се казва началния час в последния момент, мисля че ще е доста по-удобно да занем от по-рано на коя дата сме на изпит. Благодаря!
Хмм, така и не се справям с откриването на този график, освен, ако някой не пусне линк. Както и да е- това очевидно си е мое затруднение :) Тогава предлагам графикът да е на по-видно място. Благодаря за бързия отговор!
Ами в инстанцията на самите курсове си има графици, от които е видно на кои дати са изпитите. Като влезеш в график на учебната зала /линка който пуснах по-горе/ намираш датата и там пише изпит по еди какво си - кликваш в него и ти се отваря прозорче, в което пише и часовете на изпита.
Дааа, в това се ориентирах, искам да кажа, че не мога да открия самия график на залата в менютата и трябва някой добронамерен чоек като теб да ми пусне линк :)