[Homework] Web Fundamentals (HTML + CSS) - Responsive Design - Bootstrap - септ.2014
Никой не иска да пусне тема за домашното :)
Ето моите решения:
Код - GigHub.
01. Unresponsive-Homework - DEMO; /в preview-то под Google Chrome aside ми пада долу вдясно неясно защо, под Firefox е ок, при отваряне директно от компютъра при мен е добре - ако някой може да разбере защо се получава така.../;
02. Flowers Home - DEMO;
03. Bootstrap Boot Camp - DEMO.
Коментари и препоръки са добре дошли.
Забележка: CSS-а ми не е от най-подредените - върху това имам да поработя.
Благодаря за коментара!
На втора задача оправих текста и картинките в левия сайдбар. За десния сайдбар не съм съгласен обаче с теб - текста е параграф и няма никакви нови редове, нормално е да излиза едно след друго - на картинките също е така ако погледнеш внимателно - личи си и на трите скрийншота.
На първа задача предполагам, че проблема е в самото github preview и засега ще го оставя така - и друг човек ги отваря на негов компютър с различни браузъри - нямаше проблеми.
То не са празни редове а просто думата е дълга..
Виж при мен как излиза, и как трябва да е: http://i.imgur.com/Q1q9B1k.jpg.
Относно първа задача, не знам защо ги правиш float: left. Аз не ги правя така. Просто като си зададеш да са inline-block то си ги прави на един ред, задаваш им широчина и те си пасват.
Разбрах какво искаш да кажеш :) Аз понеже го гледам на 15 инчов монитор и затова не виждам като се разпъне повечко как изглежда. Явно трябва да задам фиксирана широчина за резолюция над 960 пиксела за да не се променят.
Благодаря и за съвета за първа задача!
ПС. Между другото не виждам причина да не ползвам float-ове - не би трябвало да има проблеми и с тях :)