Аз още не съм готова с решенията на задачите от тази домашна, интересно ми е знае ли се докога ще е срокът за пращане на тоав домашно, както и на следващото евентуално. Това е по-скоро въпрос към екипа на софтуни, може би не са забелязали, че подобна информация липсва все още.
Предварително благодаря, и се извинявам, ако вече е споменато за това в някоя друга тема.
EDIT: Всъщност информацията, която търся я има в описанието на курса. Тоест срока е 10 Ноември.
На мен пък въобще не ми излизат нито срокове, нито бутона за качване на домашното на последните две теми. Само при мен ли е този проблем и на какво се дължи?
Ами, датите, както добавих, видях в описанието (ексела) на курса. А във формата си има проблем, там лиспват, и дата, и опция за качване ...
Да, наистина. Дано оправят формата по-скоро! :)
Вече има форми за всички домашни.
Здравейте, колеги
Ето и моето домашно. Ще се радвам на критика и препоръки по задачите ми.
1. TODO List Module
2. Module Separation
Поздрави, Даниел
Здрасти,
само две неща видях, които може би не са ОК. Това е onclick вътре в HTML таговете и на функциите, които закачаш към onclick подаваш параметър target. Това не е нужно защото по подразбиране тази функция получава параметър, който съдържа в себе си target (елемента от който е дошъл ивента).
Ако преработиш горните неща, ще избегнеш каплинга между List-Module.js и addFunctionality.js.
Ето го и моето решение на 1-вата задача за TODO листа -> GitHub
Като цяло ми се струва, че е окей. За съжаление модула доста depend-ва на listeners.js но не можах да измисля по-добро решение и не ми се занимаваше от 0-та да почвам пак.
Браво, Цецо, отлично написано домашно :)
Нямам време да следя форума напоследък, но за сметка на това днес при проверката, от 12 домашни, може би 7 бяха твоето, та го разучих много внимателно и реших да те похваля и тук :)