C# Basics Exam Results
Кога ще излезе информация кои от студентите,положили изпит по C# Basics на 07.11 и 08.11, преминават в следващото ниво?
Кога ще излезе информация кои от студентите,положили изпит по C# Basics на 07.11 и 08.11, преминават в следващото ниво?
До края на седмицата ще имаме класиране с оценки, както и предложения за стипендианти. Очаквайте информация по мейла. Оценките ще ви се появят в профилите.
А кога ще направите задачите от последните изпити достъпни в Judge?
И като допълнение на въпроса на колегата p_shalev искам да попитам дали съм разбрал правилно: Само студентите, които изкарат минимум 5.00 на C# Exam ще продължават в ниво 1?
Изпитът от 7-ми ноември вече е достъпен в Judge, предполагам съвсем скоро ще отворят и този от 8-ми.
@jorko1995, като се обявят оценките ще се обявят и критериите за прием. За нашия курс се приемаха присъствено хора с оценка над 3.50, а онлайн - с над 3.00. Целта на приемния изпит не е да отсее най-добрите, а хората, които имат някакви дадености и явно са положили усилия.
Здравейте, задачите вече може да се упражняват в Judge системата - качени са заедно с условията и авторските решения. Има ги и в курса C# Basics септември 2014.
@jorko1995 Не, оценката 5.00 е нужна само ако искате да получите сертификат за курса. Иначе дали сте приети в ниво #1 ще разберете по-късно тази седмица, когато сме готови с класирането.
И, ако не сме взели изпита имаме ли право отново да се явим на курса и изпита от ниво 0 с Хората, които се записват в момента от 15-ти Ноември ?
Да, имате право да се явите на поправителен изпит. За вас това се явява изпитът, който е планиран за 19-20 декември. Дължи се такса от 20 лв. за явяването на поправка.
За да ви включим към групата за изпита, пишете на info@softuni.bg.
А имаме ли право отново да присъстваме на лекциите и да обновяваме домашните си ?
Да, даже е много добра идея, за да подобрите и затвърдите знанията си.