Бъг в профила?!
Здравейте, имам бъг в профила. На Course Introduction-а казаха, че общия брой кредити за целия курс р 27 а при мен показва 21. Може ли някой да го оправи. Благодаря!
Здравейте, имам бъг в профила. На Course Introduction-а казаха, че общия брой кредити за целия курс р 27 а при мен показва 21. Може ли някой да го оправи. Благодаря!
За кой модул става на въпрос ? Провери ли в секцията Обучения оценката и резултата от изпита в Judge ? Можеш да вземеш пълен брой кредити при макс точки от изпит или да компенсираш с бонуси стига оценката да е над 5.50 ако не се лъжа.
Става въпрос за Java Fundamentals. Аз не се явих сега на изпита в неделя. Ще се явя директно на поправка. Но проблема е ,че ми показва общо 21 точки а трябва да са 27.
Е как става това да ти дадат кредити без да си се явил на изпит при положение, че обикновенно той формира ~85% оценката ? Пълният брой кредити се дават при макс точки от изпит или според оценката. Като се явиш на поправката ще ти добавят кредитите според оценката която изкараш.
ЕДИТ: 27 кредита са за целия Java Fundamentals (Advanced + OOP) при положение, че имаш отличен и на двата изпита. Advanced носи само 6 кредита при отличен или макс точки.
До колкото виждам Java Advanced носи 12, Java OOP - 15. Като влезнеш в съответните курсове по колко точки ти показва за всеки?