Нисък резултат на PB JS и няколко въпроса
Здравейте,
Имам няколко въпросчета.
Понеже се записах Online форма за Programming Basics w/ Java Script (още началото на Декември и платих), но нямах възможност нито да гледам лекции на живо (нито на запис) и каквото и да е до преди 3-4 дни. Съответно имах 3-4 дни за подготовка, не съм качвал домашни а единствено част от тези задачи, които са решавани по време на лекциите и някои изпитни задачи, за да ги тествам. Разбрах, че 10% от крайната оценка идва точно от домашните, следователно предполагам, че тези точки ги губя ?!
Днес на изпита, изкарах само 300 точки:
1-ва задача без проблем, 2-ра при първия опит 80/100 защото ми липсваше едно "=" при проверка, 3-та от 2-ри път заради липса на "%"
5-та ми беше за "Тенис ранглиста", като само заради един грешен ред, for loop-a ми прескачаше проверката на първия index от масива (съответно judge ми гърмеше 0/100) и когато си намерих грешката времето беше свършило - > не можах да кача правилния код.
TL; DR: Изкарах само 300 точки на приемния изпит и не съм качвал домашни (които участват в крайната оценка).
Въпросите:
- Кога има retake ?
- Има ли смисъл да правя retake ?
- Мога ли вместо Май месец да запиша Tech да е чак Септември ? (идеята е да запиша присъствено и да съм редовен)
Надявам се, да не объркам категорията в която поствам, първи пост ми е :)
Благодаря предварително!