[Teamwork] JavaScript Basics ноември
Здравейте,
ето го нашия проект:
Team Rose Champagne
игра: Don't Hit The Spikes!
github: Team Rose Champagne
Ще се радвам да споделите и вашите игри, да ги разцъкаме, успех на защитата на всички
Здравейте,
ето го нашия проект:
Team Rose Champagne
игра: Don't Hit The Spikes!
github: Team Rose Champagne
Ще се радвам да споделите и вашите игри, да ги разцъкаме, успех на защитата на всички
Отбор 'Saxicola'
http://37.157.142.147:44666/JavaScriptBasicsTeamworkProject/ 2 нива са, по 60 секунди на ниво. Трябват 50 точки за да се продължи към следващото.
Използвали сме CreateJS фреймуърк, който е много удачен за игрички и има много, много туториали из нета, което услесни максимално нещата.
Шрифтът на старт пейджа е 'Lobster'.
Нашият отбор (Team Tangerine) направихме две игри: Softuni Memory и Drink & Fly with Nakov.
Можете да ги разцъкате ТУК
Доста яка!
http://greenarmy.cloudvps.bg/index.html
Може да изкарате яда си върху лошите от екипа на софтуни :D
Някой остава в #1 ниво :D
Много добри проекти показахте колеги. Евала! Успех на изпита! Ето го и нашият проект от TEAM COCONUT >> NAKOVITZA . Целта на играта е да съберете колкото се може повече бири + бонус ракии. След 20-тата бира контролите наляво и надясно се разменят, т.е. ляво става дясно, дясно става ляво. Най-интересната част е след 30-тата бира, тогава всички контроли се разменят, т.е. горе става долу, долу става горе, ляво си остава дясно, дясно си остава ляво. Чуват се звуци при събирането на бири и ракия. На 20-та и 30-та бира се чува оригване :D Който направи повече от 40 бири да постне screenshot, защото е изключително трудно :D Успех !
(от втория опит)
какво пИчеля?
Поощрение да продължаваш в същия дух :D
Доставка на Кадри (ДНК), ака Push The Box, от екип Purple Mangosteen.
Може да вземете линк към гитхъба от самата игра в секцията Създатели.
Доста хубави игри видях днес, аз стоях от към 14:00 до края. Поздравления на всички за усилията.
Фил, с тази игра ме разбихте
Много добре измислена, а самата тематика беше просто върхът! :D
Аз съм супер доволен от резултата, въпреки че всичко ни е в един js 700 реда. На една крачка бяхме от това да дадем на потребителя възможност да си настройва сам рзмерите на канваса и клетките, а добавянето на нива става за 5 минути, даже на защитата го демонстрирахме наживо процеса.
Абе за времето, с което разполагахме, мисля, че всички отбори се представиха много добре.
Напийте се с TEAM "BARLETT-PEAR".
Влезте в купона трезвени и си тръгнете мРЪтво пияни.
Have fun :)