Относно онлайн обучението
Искам тук да дам малко обратна връзка как ги чувствам аз нещата в университета, от позицията на онлайн студент без опит в програмирането.
1. Мисля, че материала се преподава много бързо и не остава достатъчно време за подготовка особено за хората, които работят.
2. Не е правилно според мен изпита да е преди срока на домашните. Например: изпита по JаvaScript е на 22.11, а има две домашни със срок след тази дата.
3. Предлагам във видео материалите, които се явяват главен източник за подготовка да има решаване на задачи, а не просто изреждане на факти в стила "това е това, демото няма да го показвам" или "абе я сега това как беше", защото ако си онлайн и си начинаещ в програмирането, а доколкото знам университета е и за такива, не става достатъчно ясно. Моля водещите лекциите също да повтарят въпросите от аудиторията, а не да отговарят направо.
4. Възможно ли е видеата за подготовка за изпитите да се качват малко по рано, а не 1-2 дни преди изпита и по време на решаване на задачите да няма въпроси от рода на "Нали знаете?", защото който е онлайн може да не знае, а така няма и да разбере. Нека бъде обяснено пък който го знае няма да загуби ако го чуе още веднъж.
Благодаря.