Visual Studio 2010 , след 30 дни пробен срок !!!!
Здравейте ,
ако някой може да помогне , относно Visual Studio 2010 за C#
Тъй-като ми е по удобно да работя на тази версия , я инсталирах от сайта на Вижуъл
но само със 30 дни свободно ползване от настолният ми комютър , вчера ми поиска ключ
нормално имам само свободно ползване на 30 дни .Опитах от друг настолен да изтегля Visual Studio 2010, и на моят лаптоп да я инсталирам но пак ми иска този кей , при условие че от друго IP на друг настолен комютър , за да ме сметне за нов абонат и пак не иска.Пробвах да изтрия старото и да инсталирам новото , но пак не ми дава да работя .В нета намерих и ключ КЕЙ но пак не работи YCFHQ9DWCYDKV88T2TMHG7BHP , отново не иска .
Въпроса ми е , ще може ли пак да работя на 2010 , или да си свалям 2013 или 2011
ами 2010 , защото съм на XP , на настолният още
пак на лаптопа съм със 7 -цата , но пък там съм без интернет , та за това
трябва първо да го сваля и после да го инсталирам на лаптопа ми
Ясно. Ами сваляй тогава Express 2010, ето ЛИНК.
От тия версии може да инсталираш Visual C# 2010 Express или Visual Studio 2010 Express All-in-One ISO. Нужно е просто да се регистрираш, за да може да го ползваш след 30-тия ден.
Здрасти Филип Колев :) Свалям си както казваш Visual Studio Community 2013 от официалния сайт на Visual Studio, нали така? Да не се занимавам със Замунда или Арената?