[Homework] JS Apps - Underscore.js - срок за предаване на домашно?
Здравейте!
За домашното, по Undersocre.js, моля да угължите срока, за предаване, поради TeamWorka и студентският празник.
Поздрави,
Димитър!
Здравейте!
За домашното, по Undersocre.js, моля да угължите срока, за предаване, поради TeamWorka и студентският празник.
Поздрави,
Димитър!
Здравей, съжалявам, но няма как да се удължи срокът за домашното. Прекалено често взе да се практикува това, а е нечестно спрямо хората, които са се постарали и са си предали домашното в срок (както бяха посочили твои колеги във форума).
За съжаление и часовника на сървъра се оказва, че не е от най-верните
Качих домашното си в 23:57, и с изненада установих, че според него срокът е изтекъл.
Вярно, че не се чака в последния момент, но е някакси некоректно ...
Поздрави!
Така е - забелязал съм че в повечето случай е с около 3 минути на пред, въпреки че само веднъж "изгорях" заради това :)
Наистина в последно време по какви ли не причини, започна да се мести срока на домашното. Сроковете трябва да се спазват.
Ако не си предадете домашното, няма голям проблем.
Важното е че сте го написали и надявам се разбрали.
И аз по принцип съм против удължаването на сроковете за домашни, но предвид празника, може би беше добра идея срокът да е (примерно) до утре. Но се радвам, че сте решили да не се удължават срокове повече, защото стана малко концерт по желание. :)