[Exam Problems] PHP Basics - 29 August 2014 Morning- Problem{3} - Chat Logger
Ох, пак аз с въпросче, но така е преди изпит :)
Уж решавам задачата, при мен си принти коректно резултата, но когато пусна решението в джъджа на ВСИЧКИ тестове дава runtime error:
PHP Warning: strtotime(): It is not safe to rely on the system'...
В авторското решение също е използвана strtotime(), но решението си върви без проблем. Едва ли се дължи на шуробаджанащина, така че ще съм благодарна, ако някой ми подскаже на какво може да е :)
Ето кода: тук
Ти пробва ли дали минават тестовете? Защото сега ми изникна друг проблем- няма грешка при изпълнение, но във всички аутпути за тайм излиза
В дебъгера и в моята конзола продължава да си смята коректно. ОХ как ги мразя тези дати!
Eто преправения код: http://pastebin.com/r42R9Fkp
С твоя код ми минават 3те нулеви и един нормален тест (общо 10 точки). Имаш грешка в това как взимаш инпута за дата. Той се казва currentDate а не currentTime. Ако го смениш ще ти минат 1вите 4 теста. От там нататък е нещо в сметките :)
С моя код ми минава само един тест- нулев 2.
Освен това, виж какво пише в условието:
The input will be read from an HTTP GET request. The current time will come from input text field 'currentTime'. The messages come from a textarea 'messages', holding each message on a separate line.
Направо си е currentTime :) Когато го смених на currentDate, минава, както каза ти, четири теста общо. Ти къде го видя това име? Кое не съм догледала? Как така, ако е грешено името минава, макар и само един тест?