Koe IDE ползвате за писане на javascript код?
Здравейте,
Реших да извървя javascript пътеката и понеже идвам от C# пътеката въпроса ми е, какво IDE ползвате за писане на javascript код?
Visual Studio, Visual Studio Code, Atom, Brackets?
Здравейте,
Реших да извървя javascript пътеката и понеже идвам от C# пътеката въпроса ми е, какво IDE ползвате за писане на javascript код?
Visual Studio, Visual Studio Code, Atom, Brackets?
Visual Studio е ненужно тежко IDE, ако ще се ползва за JS (същото важи и за IntelliJ IDEA).
Когато карах курсове от тази пътека, повечето от колегите ползваха VS Code, а останалите бяхме на WebStorm.
И двете IDE-та предлагат всичко, което може да ти потрябва, така че изборът между тях ще е по-скоро субективен.
Останалите, за които питаш, са "по-екзотични" и дори да предлагат всичко необходимо, при проблем с тях ще трябва да търсиш помощ извън средите на SoftUni.
Здравейте!
Аз ползвам Visual studio code.
Не съм ползвала други, за сравнение но аз много съм доволна от VSC.
Благодаря,
Мисля че това ще е и моят избор понеже WebStorm не е free!
Благодаря,
А като студенти имаме ли възможност да ползваме WebStorm виждам че не е free?
@krasizorbov
Студентите на SoftUni по някоя от основните пътеки, получават безплатни лицензи за всички продукти на JetBrains. Трябва ти студентски email (ако нямаш, пиши на администрацията), с който се регистрираш в сайта на JetBrains. Лицензите са едногодишни, но могат да бъдат подновявани след изтичането на този срок.