Java Basics : клиповете от тази-седмичните лекции
Бих искал да попитам, кога ще са достъпни за гледане видео клиповете на лекциите от тази седмица (както и условието на домашната към Linux 2 лекцията) на сайта на СофтУни?
Бих искал да попитам, кога ще са достъпни за гледане видео клиповете на лекциите от тази седмица (както и условието на домашната към Linux 2 лекцията) на сайта на СофтУни?
Здравей!
Вярвам, че в най - скоро време ще качат видиата. До колкото знам всички са много натоварени в момента, с цялото преместване на залите и т.н. Имай търпение още 1 -2 дена сиг. Иначе няма домашно за лекцията Linux 2
Обикновенно отнема няколко дни(1-3) да се качат видеотата. Относно линукс 2 до колкото разбрах няма да има домашно - а самото видео(от камерата, защото не ми направи впечатление да има пуснато screen видео) трябва да бъде качено съвсем скоро.
Да, и аз знам, че до 1-3 дена ги качват и затова почнах да се чудя, да не би въобще да не се е провеждала лекцията. Благодаря за отговора!
Напълно им влизам в положението на екипа на СофтУни - със сигурност имат доста работа този месец (и не само). И след като няма домашно към лекцията, мисля че може да заключа темата - Благодаря за бързия отговор!